Ett otroligt möte: en kvinna möter två gigantiska vargar

Kontrollera registreringsnummer
SE

Pendling till jobbet en vanlig morgon är inte något som många av oss kan förknippa med särskilt mycket spänning. För en kvinna i Kanada blev dock vägen till jobbet ett riktigt äventyr.

Till en början syntes enbart två svarta skuggor vid vägens ände och kvinnans första tanke var att det rörde sig om ett par människor som var ute och gick. När hon närmade sig med bilen var hon tvungen att plocka fram mobiltelefonen för att filma det hon knappt kunde tro med egna ögon - två stora svarta vargar som, likt en scen tagen direkt ur 'Game of Thrones', sprang längst med motorvägen. Det förekommer att vilda djur beger sig ut på motovägarna i Kanada, men att se vargar tillhör ändå ovanligheterna.

Varg

Stel av rädsla

När kvinnan närmat sig ytterligare började rädslan ge sig till känna. Hon kunde konstatera att vargarna sprang i en hastighet över 40 km/h och när hon såg storleken på deras huvud och tänder medger hon att hon började bli rädd. Videoklippet kunde hon senare visa upp för barn och kollegor på skolan där hon jobbar som alla var mycket fascinerade.

Se videoklippet nedan!