En tesla... som flyger?!

Kontrollera registreringsnummer
SE

Ett flygande objekt som kommer farande genom luften... vid en första anblick är det svårt att föreställa sig att det faktiskt rör sig om en Tesla Model S. Det otroliga ögonblicket fångades på övervakningskamera.

50 m lång flygtur

Invånarna i Barrie, en liten stad i Ontario, USA, kunde bevittna hur en förare trotsade hastighetsbegränsningen vid en järvägsövergång vilket resulterade i en 50 m lång flygtur. Övergången befinner sig på en brant backe, därav hastighetsbegränsningen på 50 km/h, men enligt uppgifter körde Teslan dubbelt så fort.

"Kanske ser det häftigt ut, som någonting ur en film, men i verkligheten utsatte föraren både sig själv och andra för livsfara" säger polisen i Barrie i ett utlåtande på Twitter.

Flygturen, som du kan se i filmen nedan, fångades på en övervakningskamera och slutade med en dramatisk kraschlandning utanför bild. Föraren är gripen och står nu åtalad för vårdlöshet i trafik. Nu med facit i hand kan konstateras att föraren verkligen hade turen med sig på sin sida - detta är någonting som helt klart hade kunnat sluta värre. 

Tesla flygande i luften

Bilens rapport kan avslöja olycka

Du kan kolla upp om en bil varit med om en olycka med en CARFAX-rapport, klicka här för att se exempel på hur en CARFAX-rapport ser ut och vilken information den innehåller. Du kan även göra en gratis riskcheck för alla begagnade bilar registrerade i Sverige.