Vem erbjuder gratis CARFAX-rapporter?

Sök registreringsnummer gratis
SE

​​Tusentals konsumenter i Sverige förlitar sig på CARFAX-rapporter för att fatta bättre beslut när de skall köpa begagnade bilar. Går det att få tag i gratis CARFAX-rapporter? Ja, detta är möjligt tack vare våra CARFAX Advantage Dealers som erbjuder gratis CARFAX-rapporter för alla bilar listade till försäljning.

Hos en CARFAX Advantage Dealer erbjuds gratis CARFAX-rapporter

En CARFAX Advantage Dealer erbjuder alla kunder gratis CARFAX-rapporter​ för samtliga bilar som finns till försäljning för att visa kunder sin öppenhet och transparens. Detta hjälper dig som köpare att lättare avgöra om bilen lever upp till dina förväntningar och samtidigt minska risken för att köpa en bil med dolda fel eller oväntade överraskningar.

Fråga handlaren efter en CARFAX-rapport

Gratis CARFAX-rapporter finns tillgängliga hos bilhandlare i din omgivning - fråga gärna bilhandlaren när du besöker hens bilhandel. Om du funderar på köpa en bil från en privatperson, fråga även då efter en CARFAX-rapport för att försäkra dig om att du inte fattar ett köpbeslut du senare ångrar. Förutom en CARFAX-rapport rekommenderar vi att du gör en ordentlig provkörning samt låter en erfaren mekaniker kontrollera bilen innan du beslutar dig för att köpa den.

Gratis CARFAX-rapporter på internet

För att göra det lättare för köpare av begagnade bilar att komma åt CARFAX-rapporter gratis finns nu direktlänkar till rapporterna integrerade på listingsidor där CARFAX Advantage Dealers listar sina bilar till försäljning.

Du hittar direktlänkar till gratis CARFAX-rapporter på följande sidor:

carfax gratis bilwebcarfax gratis blocketcarfax gratis bytbilcarfax gratis bilpriser

Att få en rapport från CARFAX gratis

Vana köpare av begagnade bilar har i årtionden använd CARFAX-rapporter för att fatta bättre köpbeslut. Nu när många svenska säljare och bilhandlare erbjuder rapporter från CARFAX gratis har det aldrig varit lättare att få reda på begagnade bilars historik. Genom att erhålla rapporter från CARFAX gratis kan köpare få ovärderliga detaljer om en bils historik, som till exempel ägarhistorik, mätarställningshistorik, olyckor och mycket mer.

köp bilar

Att köpa en bil från en CARFAX Advantage Dealer är ett bra sätt att få en rapport från CARFAX gratis, att bilhandlare som är i samarbete med CARFAX erbjuder rapporter från CARFAX gratis visar för kunder att de bilhandlaren i fråga är pålitlig och att det är viktigt för dem att bygga bättre förhållanden med sina kunder. För att få din gratis CARFAX-rapport, be helt enkelt vilken CARFAX Advantage Dealer som helst om CARFAX-rapporten.

Att köpa en begagnad bil är en potentiell risk. Oftast är det svårt att veta exakt vad bilen varit med om i det förflutna. Ett av de bästa sätten att undvika dessa "problembilar" är att se till att få en rapport från CARFAX gratis innan du köper en begagnad bil. CARFAX har historiken för alla bilar i Sverige. Med informationen du hittar i en CARFAX-rapport är det möjligt för dig att hjälpa dig själv att undvika köp av "fel" begagnad bil med en problemfylld historik.

Till slut, den största delen av bilköp görs online. Detta är en mycket viktig del av den begagnade bilmarknaden. Som tur är erbjuder många bilförsäljningshemsidor också rapporter från CARFAX gratis för fordon annonserade hos dem. Detta är fördelaktigt för alla som vill göra sin research innan man tar sig till försäljaren och köper en bil.

Det rekommenderats alltid att kontrollera en begagnad bil med en CARFAX-rapport innan köp. Detta enkla steg i köpprocessen av en begagnad bil kan spara dig potentiell tid och mycket pengar längre fram.

Här kan du läsa mer om vad en CARFAX-rapport innehåller!

Om du har ett företag och annonsera CARFAX-rapporter, information om vårt affiliate-program