CAR FOX är talespersonen för CARFAX Sverige

Kontrollera registreringsnummer
SE

CAR FOX är en medlem av flera medlemmar i CARFAX – det mest betrodda företaget inom fordonshistorik i världen. CAR FOX är en väldigt närvarande figur som syns i TV, radio och såklart på CARFAX Sveriges hemsida, www.carfax.se.

CAR FOX finns till för att påminna köpare att de alltid ska be säljare att visa CARFAX-rapporten för den bil som köparen är intresserad av. Detta skyddar köpare från att köpa begagnade bilar med problem som kan komma till att stå dem dyrt. CAR FOX uppmuntrar också säljarna att erbjuda gratis CARFAX-rapporter för potentiella köpare då detta bygger upp förtroende hos köparna och visar att det tör sig om en ärlig handlare som inte har någonting att dölja.

CAR FOX hjälper också köpare och säljare att uppmärksamma viktig information och tips när det gäller att fatta trygga köpbeslut.

Det händer att CAR FOX också gör personliga framträdanden hos utvalda återförsäljare. Det finns en 10 meter stor uppblåsbar CAR FOX som välkomnar besökare till CARFAX Trusted Dealers runt om i landet. Om du är en återförsäljare i Sverige och vill att CAR FOX ska hjälpa dig att locka fler kunder, kontakta oss.

CAR FOX liksom bolaget han representerar, har ett gemensamt mål – vi strävar efter en öppen och ärlig marknad för begagnade bilar.