Sök registreringsnummer gratis med våra CARFAX-tjänster

Sök registreringsnummer gratis

CARFAX värnar om din och din omgivnings trafiksäkerhet. Varje år utsätts tusentals privata köpare av begagnade bilar för bedrägeri och detta är någonting vi vill förändra. Genom att bringa mer öppenhet och transparens till marknaden för begagnade bilar är vårt mål att hjälpa konsumenter att fatta säkrare köpbeslut när de investerar i begagnade bilar.

Gratis CARFAX riskfaktorcheck

“CARFAX riskfaktorcheck” är ett helt nylanserat verktyg och ett måste för de som är funderar på att köpa begagnade bilar eller som är intresserade av att få reda på mer information om en bil de redan äger. Tjänsten som hjälper dig söka registreringsnummer erbjuds helt gratis och kan användas för samtliga bilar registrerade i Sverige.

Med CARFAX riskfaktorcheck kontrolleras om bilen kan kopplas till följande riskfaktorer:

Avvikande mätarställning
Är/har varit registrerad som stulen
Använts som taxi
Skrotad bil
Importerats som begagnad bil
Lån

För begagnade importbilar ifrån USA finns dessutom följande riskfaktorer:

Salvage”-titlar, återkallelser, “Total loss”-titlar och mycket mer.

 
Sök registreringsnummer gratis. Här förklaras riskfaktorerna.

CARFAX definierar riskfaktorer som parametrar vilka kan påverka värde och trafiksäkerhet för begagnade bilar. Exempel på dessa riskfaktorer kan vara om en bil har varit stulen, om mätarställningen är avvikande, om den importerats som begagnad bil eller om den använts som taxi. Riskfaktorerna behöver inte nödvändigtvis betyda att det rör sig om dåliga bilar, men CARFAX anser att man som kund har rätt att få reda på historiken bakom en bil för att kunna fatta trygga och säkra köpbeslut. Se till att du gör detsamma och sök registreringsnummer med våra gratis CARFAX-tjänster idag.

Många bilar på marknaden för begagnade bilar kan ge intryck av att vara i gott skick, men man ska inte låta sig luras. CARFAX är internationellt framstående när det gäller fordonshistorik och jobbar för att distribuera oberoende och opartisk information. Vi vill ge dig svaren på alla dina frågor! 

Sök registreringsnummer på vilken svenskregistrerad bil som helst och se hur många riskfaktorer som finns kopplade till bilen i fråga med hjälp av den nya tjänsten CARFAX riskfaktorcheck som erbjuds helt gratis. Så lite som en riskfaktor kan avslöja att bilen i fråga till exempel varit rapporterad som stulen eller att mätarställningen är avvikande. Att du som kund får denna informationen kan hjälpa dig att ställa högre krav på säljaren eftersom du sitter inne med mer information om bilen.

Var säker på att du har koll på vilka riskfaktorer som finns kopplade till den bil du är intresserad av innan du köper bilen för att undvika bekymmer i framtiden genom att använda vår gratistjänst. Sök registreringsnummer på bilar du är intresserad av.