SE

Med vår riskfaktorcheck kan du ta reda på om det finns några riskfaktorer kopplade till en bil genom att ange bilens registreringsnummer. Du kan kolla upp om bilen i fråga kan kopplas till följande riskfaktorer:

  • Avvikande mätarställning
  • Är/har varit registrerad som stulen
  • Använts som taxi
  • Skrotad bil
  • Importerad
  • Lån

Detta verktyg är ett måste för de som är funderar på att köpa begagnade bilar eller som är intresserade av att få reda på mer information om en bil de redan äger. Tjänsten hjälper dig att kolla upp registreringsnummer och erbjuds helt gratis. Du kan kolla upp alla bilar registrerade i Sverige.

skatt bil

Sök registreringsnummer gratis, här förklaras riskfaktorerna

CARFAX definierar riskfaktorer som parametrar vilka kan påverka värde och trafiksäkerhet för begagnade bilar. Exempel på dessa riskfaktorer kan vara om en bil har varit stulen, om mätarställningen är avvikande, om den importerats som begagnad bil eller om den använts som taxi. Riskfaktorerna behöver inte nödvändigtvis betyda att det rör sig om dåliga bilar, men CARFAX anser att man som kund har rätt att få reda på historiken bakom en bil för att kunna fatta trygga och säkra köpbeslut. Se till att du gör detsamma och sök registreringsnummer med denna CARFAX-tjänster – helt gratis.

Många bilar på marknaden för begagnade bilar kan ge intryck av att vara i gott skick, men man ska inte låta sig luras. CARFAX är internationellt framstående när det gäller fordonshistorik och jobbar för att distribuera oberoende och opartisk information. Vi vill ge dig svaren på alla dina frågor!

Sök registreringsnummer på vilken svenskregistrerad bil som helst och se hur många riskfaktorer som finns kopplade till bilen i fråga med hjälp av den nya tjänsten CARFAX riskfaktorcheck som erbjuds helt gratis. Så lite som en riskfaktor kan avslöja att bilen i fråga till exempel varit rapporterad som stulen eller att mätarställningen är avvikande. Att du som kund får denna informationen kan hjälpa dig att ställa högre krav på säljaren eftersom har tillgång till mer information om bilen.

Var säker på att du har koll på vilka riskfaktorer som finns kopplade till den bil du är intresserad av innan du köper bilen för att undvika bekymmer i framtiden genom att använda vår gratistjänst. Sök registreringsnummer på bilar du är intresserad av.

Sample_Report