FÖRETAG I SVERIGE

Kontrollera registreringsnummer
SE

CARFAX passerar 22 miljarder fordonsuppgifter.

5 miljoner uppdateringar för Svenskt CARFAX-register.

SE new data

CARFAX-databasen, som tros vara den största fordonshistorikdatabasen i världen, har passerat 22 miljarder fordonsuppgifter. Den snabbt växande databasen är grunden för CARFAX-produkterna som konsumenter och företagskunder använder vid köp, sälj och marknadsföring av begagnade bilar. De mer än 113 000 svenska och internationella källor som rapporterar fordonshistorik till CARFAX har bidragit till den nya milstolpen.

"Mängden information som laddas dagligen i vår databas är fantastisk. Vad som en gång tog oss år för att uppnå, händer nu var femte månad ", säger Frank Brueggink, VD på CARFAX Europe. "CARFAX-information hjälper till att spara pengar när man köper en begagnad bil och bidrar till vägtrygghet i Europa. Vi arbetar hårt för att se till att miljontals konsumenter och företagskunder vänder sig till oss för hjälp med den information de behöver för att göra välinformerade beslut."

En del av denna fantastiska prestation är det senaste tillskottet av 5 miljoner nya fordonsuppgifter (innehållande körsträcka och annan information) från Sverige, vilket igen visar vårt engagemang för våra kunder i Sverige och för att göra den svenska bilmarknaden mer transparent.

Många fordonsuppgifter i CARFAX-databasen är information som endast finns på CARFAX. Konsumenter, återförsäljare och bil-relaterade företag har tillgång till detaljer om fordonshistorik från en lång lista av CARFAX-källor, inklusive serviceverkstäder, polisavdelningar, auktioner, försäkringsbolag och motorfordon från Europa, USA och Kanada.

Du bör alltid kolla fordonshistoriken med CARFAX-rapporten innan du köper en begagnad bil. Klicka här för att kolla idag!