Att sälja beg bilar är lätt med CARFAX som ett mervärde
CARFAX Trusted Dealer Sign

Bli en CARFAX
advantage dealer

CARFAX Dealer varumärket
visar kunden

  • Att du har bra Bilar i lager
  • Du ger GRATIS CARFAX-rapport
    på alla dina bilar
  • Du visar trovärdighet
    och öppenhet

CARFAX Advantage Dealer

CARFAX Trusted Dealer

CARFAX erbjuder pålitlig information som hjälper bilhandlare inhandla, annonsera och sälja begagnade bilar. CARFAX är integrerade i de största försäljningshemsidorna och bilhandlarmjukvarorna i Sverige för att hjälpa er skapa konsumentförtroende.

I USA är CARFAX fordonshistorikleverantören 39 OEM-bilhandlare och ett effektivt tillägg till deras „Certified Used Car Programs“ - och 2,000 fordonshemsidor över hela världen.

CARFAX Trusted Dealer Fox - Sample Report


The CARFAX Dealer Advantage Program hjälper din bilhandel i hela er värdekedja. Vid INKÖP av bilar minskar CARFAX risken att byta in dåliga bilar som skapar kostsamma, dolda problem. Ta smartare köpbeslut med pålitlig information vid din sida.

När du ANNONSERAR bilarna hjälper CARFAX till att skapa konsumentförtroende genom våra lösningar och partnerskap genom att erbjuda mer innehåll och information till er annons online tillsammans med en genomskinlighet som kunder efterfrågar.

Dessutom jobbar vi på uppfinningsrika lösningar för att visa just er bilhandel för köparna. När ni SÄLJER en bil kan en CARFAX-rapport användas som ett kraftfullt verktyg för att skapa förtroende och visa att annonseringspriset är rimligt.