CARFAX fördelar för bilhandlare, sälj fler begagnade bilar

CARFAX Handlar Programmet

CARFAX i inbytesprocessen I Riskfactorer

carfax riskfactorer

SKYDDA ER BILHANDEL MOT BEDRÄGERI OCH DÅLIGA INBYTEN

För att minska risken att byta eller köpa in en svårsåld bil rekommenderar vi starkt att kontrollera varje bil med en CARFAX-rapport innan köp. CARFAX-rapporten kan avslöja bilens risker som till exempel manipulerade mätarställningar, om bilen är stulen, lånstatus, antal tidigare ägare och mycket mer värdefull information.

​Det är helt enkelt ett extra säkerhetsverktyg som hjälper dig upptäcka dolda problem som du inte förväntar dig eller märker med en gång.

carfax handlar programmet​​

Hundratusentals begagnade bilar i Sverige för med sig en potentiell risk. Se till att ta smartare köpbeslut med pålitlig information - tillgänglig på mobila enheter, på din dator och genom Bilvision, Infotorg och Byt Bil etc. Låt hela ditt team använda CARFAX-rapporter för alla bilar för att minska negativa överraskningar.

 

Begagnade bilar med kostsamma eller till och med farliga, dolda problem byter ägare på den begagnade bilmarknaden varje dag. Under Augusti 2015 var 31.010 bilar registrerade i Sverige rapporterade som stulna eller tidigare stulna och 168.821 bilar med manipulerade mätarställningar. Att byta eller köpa in en sådan bil kan skada en bilhandlares rykte och varumärke allvarligt.

CARFAX-rapporten ger en snabb översikt gällande mycket tråkig historik, men också tidigare användningsområden, antalet tidigare ägare, vart den importerats från och mycket mer. Detta är viktig information för att bestämma ett passande pris - och för att skydda era investeringar och ert varumärke.

 

 

 

 

CARFAX i farten

Alla CARFAX rapporter finns
också tillgängliga i vår exklusiva
mobilapp.

  • Använd CARFAX närsomhelt
    och varsomhelst
  • Tillgånglig både för
    iOS och Android
  • Tillgängliga för
    hela ditt säljteam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARFAX samarbetspartners

carfax partnerkompetens

FULLSTÄNDIG BEKVÄMLIGHET – TA DEL AV CARFAX-RAPPORTEN

CARFAX-rapporterna är enkelt tillgängliga genom CARFAX hemsida, CARFAX mobil-app för bilhandlare och våra partners. För att tillhandahålla så mycket enkelhet som möjligt när det gäller åtkomst till CARFAX-rapporter jobbar vi konstant på at utöka vår mobila strategi och vårt partnernätverk.

Som en CARFAX Advantage Dealer har du och hela ditt försäljningsteam tillgång till bekvämligheten att dra oändligt med CARFAX-rapporter genom många distributionskanaler och enheter, var- och närsomhelst du vill kontrollera en begagnad bil.

carfax mobil-appar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladda Ner Brochyr