CARFAX hjälper dig med dina byten | undvik dåliga inbyten

CARFAX Handlar Programmet

CARFAX ökar er försäljningstakt

kolla up bil med CARFAX

CARFAX ÖKAR ER FÖRSÄLJNINGSTAKT

När ni har en potentiell kund i er bilhall är det dags att sälja. Många kunder vet vad de vill ha när de kommer in. Era säljargument är mer för att säkerställa för kunden att de gör rätt val.

Att visa pålitlighet vid detta stadie hjälper och den neutrala CARFAX-rapporten är rätt verktyg för att skapa konsumentförtroende. Använd CARFAX-rapporten för varje bil ni säljer för att motivera ert pris, skynda på köpbeslutet och minska kostsamma lagerdagar.

CARFAX Marknadsföringsmateria

​SKAPA KONSUMENTFÖRTROENDE MED UTOMORDENTLIGT MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

Med vårt högkvalitativa marknadsföringsmaterial kan ni visa både på in- och utsidan av er bilhandel att du erbjuder GRATIS CARFAX-rapporter. Detta skapar konsumentförtroende och kan hjälpa er att särskilja er från era konkurrenter

sälja begagnad bil

begagnad bil bilhandlare

Minska lagerdagar och öka lönsamhet

SÅHÄR KAN CARFAX ÖKA ER LÖNSAMHET OCH MINSKA KOSTNADER GENOM ATT ÖKA ANTALET KUNDMÖJLIGHETER

  1. CARFAX skapar kundförtroende online genom att tillhandahålla fordonshistorik.
  2. Att erbjuda en gratis CARFAX-rapport på försäljningshemsidorna ökar troligheten att kunden tar kontakt med er med upp till 5 gånger.
  3. Fler affärsmöjligheter i er bilhall ökar er vinst och minskar antalet lagerdagar.

Att minska lagerdagar är mycket viktigt.

Ni har bilar som tar upp plats, kostar pengar och minskar er lönsamhet varje dag. Kostnaden för en bilhandlare att ha en bil stående per dag har räknats ut till ett genomsnitt på ca. 250 kr per dag. Att använda CARFAX-rapporter och att aktivera dem på försäljningshemsidorna och er egen hemsida skapar tillit hos onlinekunder och påskyndar deras köpbeslut.

Exempeluträkning: 40 bilar i lager • 25 bilar sålda per månad i genomsnitt • 5000 kr vinst per bil. Minskade lagerdagar med 2, 5 respektive 14 dagar.

försäljning

 

 

 

Ladda Ner Brochyr