CARFAX HJÄLPCENTER

Skriv in reg.nummer eller chassinummer för bilen i fråga på vår hemsida och klicka på "kör"-knappen. Du kommer då vidare till en konstnadsfri kontrollsida där du kan se hur många uppgifter som finns noterade för bilen och se att märke och modell stämmer. Efter att du genomgått det efterföljande betalningssteget öppnas CARFAX-rapporten i en ny flik eller som pop-up. Vi erbjuder tyvärr inte CARFAX-rapporter för bilar som byggts innan 1981.

En CARFAX-rapport ger dig information som kan underlätta ditt beslut när du köper en begagnad bil. Genom att kontrollera en begagnad bils fordonshistorik får du reda på om bilen utsatts för olika former av bedrägeri, skrotats, importerats och andra detaljer i bilens historik som påverkar bilens värde. Utöver en grundlig genomgång av bilen du är intresserad av kan du använda rapporten som underlag för att fatta ett köpbeslut du känner dig trygg med. Vidare kan du använda rapporten som underlag vid förhandling om priset.

I enlighet med personuppgiftslagen får vi inte lov att offentliggöra personuppgifter och andra detaljer om tidigare ägare i våra CARFAX-rapporter.

Tyska dataskyddslagar förbjuder lagring av data baserat på chassinumret vilket innebär att fordonshistorik från Tyskland ej finns tillgänglig. CARFAX arbetar aktivt för att ändra på detta.

CARFAX samlar in data från ett stort nätverk av informationskällor, bland annat ifrån myndigheter, serviceverkstäder, återförsäljare av bilar samt besiktningsstationer.

Aktiva rapporter är tillgängliga i 30 dagar från att de öppnats första gången. Under denna tid kan ni öppna dem hur många gånger ni vill och de uppdateras med ny information kontinuerligt.
Ni får rapporten via mail efter köpet och ni kan också hitta den på ert konto under dessa 30 dagar.

Kvarvarande rapportkrediter är tillgängliga på ert konto i ett år från inköpsdatum.

Du kan betala med kreditkort (Visa, MasterCard, American Express),  PayPal-konto,  Klarna.

CARFAX erbjuder gratis kundtjänst för alla. Om du vill komma i kontakt med oss, vänligen fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig inom 2 arbetsdagar.

Vi gör vi allt vad vi kan för att vi ska fortsätta att vara din betrodda partner för fordonshistorik. Om du inte är nöjd med ditt köp hos oss, hör av dig till oss så hjälper vi dig med ersättning eller retur!

Om du inte är 100% nöjd med ditt köp hos oss kan du få en full retur på din rapport inom 14 dagar efter ditt köp. Kontakta vår kundtjänst via support@carfax.se så hjälper vi dig. Vi hjälper dig gärna!

Efter att ditt ärende nått vår kundtjänst och blivit behandlat kommer återbetalningen att ske inom 1-2 arbetsdagar. Vänligen beakta att beroende på vilken betalningsmetod du valt kan det ta ytterligare ett par arbetsdagar från det att betalningen skickats från oss till det att pengarna kommer in på ditt konto.

CARFAX KUNDTJÄNST

Vårt kundserviceteam är tillgängliga under arbetsdagar och du kan komma i kontakt med oss genom att skicka ett mail till

contact

Vi försöker svara så fort vi kan, så du ska inte behöva vänta någon längre tid på ditt svar.