CARFAX tillsammans med Falck för att förbättra säkerheten på svenska vägar

Dagligen inträffar tusentals stopp i trafiken. Det kan bero på allt ifrån allvarliga olyckor till punkteringar, motorproblem, elfel och bränslestopp. Falck har i mer än 50 år arbetat för ökad trafiksäkerhet i Sverige samt att bidra till att färre trafikolyckor inträffar och att liv räddas. För att ytterligare öka trafiksäkerheten samarbetar Falck nu med CARFAX vars uppdrag är att ändra den begagnade bilmarknaden till det bättre. CARFAX‘s tjänster hjälper bilägare att undvika olyckor genom att informera om dolda fel och risker på begagnade bilar. 

Få Falck rabatt

Ett ofrivilligt driftstopp eller olycka kan ske när som helst, var som helst och kan orsaka en farlig situation för den drabbade. För den som saknar försäkring kan allt från trafikstopp på en motorväg till att bli stillastående på en öde skogsväg innebära stora kostnader för att få vägassistanshjälp – så att ha en vägassistansförsäkring är en mycket bra investering eftersom du då slipper betala självrisk och får snabb hjälp. 


Därför får du som beställer CARFAX rapport, 50kr rabatt på Falck Vägassistansförsäkring just nu. Som Falck kund kan du även få 30% rabatt på CARFAX rapport. Det innebär att båda parter inte bara stöder varandra genom att utbyta kunskap, men det innebär också att svenska konsumenter direkt drar nytta av detta genom att spara pengar. 
 

Med Falck får du:

• Snabb vägassistans på plats – Vi är endast ett telefonsamtal bort och är alltid redo att hjälpa dig. 

• Hyrbil, hotell eller hemresa - Vid bärgning hjälper vi dig och dina medpassagerare ta er vidare.

• Hjälp i hela Sverige och större delen av Europa - Falck ställer upp i alla lägen och finns tillgängliga dygnet runt, året om.

• Alltid 0kr i självrisk - Med Falck behöver du aldrig oroa dig för att betala självrisk.

 

 

Läs mer och ta del av rabatterna här >>

 

 

För att läsa mer om Falck kan du besöka www.falcksverige.se