Bilinfo tillhandahållen av en CARFAX-rapport

CARFAX-rapporten är uppdelad i fem delar för att ge dig en tydlig översikt över en begagnad bils fordonshistorik. Varje del innehåller olika typer av bilinfo som kan hjälpa dig att fatta bättre och säkrare beslut i samband köp av begagnade bilar. Nedan förklara vi vad varje del av en CARFAX-rapport innehåller.

I den inledande delen av din CARFAX-rapport hittar du en kort sammanfattning av fordonshistoriken och den bilinfo som finns i de andra delarna. Utöver detta finns övergripande tekniska detaljer om bilen samt varningar i fall där bilen har en riskfaktor kopplad till sig. Denna delen av rapporten ges du en snabb översikt över den information som finns i CARFAX-rapport.

CARFAX-rapport sammanfattning

Här ges du en grundläggande sammanfattning av all den information du senare hittar i de olika delarna av rapporten. Dessutom finns här även tekniska specifikationer samt eventuella varningar du bör vara medveten om.

Denna del hjälper dig att skaffa dig en snabb överblick över informationen som finns i rapporten, framförallt när det gäller bilar med riskfaktorer kopplade till sig.

Carfax Sample Report1

Problem check

Problemcheck är den del i rapporten där problem kopplade till bilen finns sammanställda. I din CARFAX-rapport finns registrerade händelser med som till exempel om bilen är eller har varit rapporterad som stulen, om den varit skrotad, importerats eller använts som taxi. Här kan du få reda på potentiella problem och försäkra dig om att bilen verkligen lever upp till det pris den säljs för.

Sample Report 2

Översikt

I denna del av CARFAX-rapporten finns en översikt av bilens information och övergripande bilinfo, som till exempel senaste besiktningstillfället, bilens fordonsskatt, antalet tidigare privata ägare och senaste mätarställningsavläsningen.

Sample Report 3

Detaljerad historik

Här har vi delen som visar datum och mätarställning (om noterad) vid senaste verkstadsbesök, besiktning, avregistrering, registrering eller ägarbyte. Denna del är den som tillhandahåller den största delen av all information till de andra delarna av rapporten. Med andra ord, finns det några varningar eller problem så finns informationen att hitta här.

Denna information är till för att ge dig inblick i information som kan vara svår att få tillgång till för bilar som blivit importerade - allt för att du ska kunna fatta bättre och tryggare köpbeslut.

Sample Report 4

Teknisk info

Näst längst ner hittar du mer detaljerad bilinfo, som till exempel motorstorlek, fordonsdimensioner, mm. Detta är med andra ord delen där vi tillhandahåller alla fordonsspecifikationer.

Sample Report 6

CARFAX ordlista

Längst ner i rapporten hittar du en ordlista där ord och termer som kan vara svåra att förstå finns förklarade – allt för att din CARFAX-rapport ska vara så enkel som möjlig att förstå. Om betydelsen av någon del i rapporten är oklar kan förklaringen finnas i listan. Om du har frågor om innehållet i din CARFAX-rapport är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Sample Report 7

 

Varje CARFAX-rapport kollar upp följande:

 

✔ Besiktningsuppgifter ✔ Mätarställningsuppgifter ✔ Antalet tidigare ägare ✔ Servicehistorik ✔ Skrotning ✔ Importhistorik ✔ Om bilen varit stulen

 

✔ Tidigare användningsområden ✔ Bilregister ✔ Försäkringsinformation ✔ Om bilen använts i kommersiella syften ✔ Om bilen har ett förflutet i USA

 

✔ Information om bilens användning ✔ Teknisk information ✔ Och mycket mer...

 

SKYDDA DIG - få tillgång till all information du behöver innan du köper en begagnad bil.

 

 

Hörjdpunkterna i en CARFAX-rapport

CARFAX-rapporterna erbjuder dig bland annat detaljerad fordonshistorik & exklusiv CARFAX-data.

Upptäck kostsamma problem så som stöldstatus och importhistorik innan du fattar ditt köpbeslut.

Exklusiv fordonshistorik gör CARFAX-rapporten till det mest omfattande verktyget för att kontrollera en bils förflutna.

Upptäck skruvade mätarställningar, import-och besiktningshistorik i tid för att undvika oönskade överraskningar.

CARFAX-rapporten är lättläst och enkelt att förstå för alla. Advänd den som ditt verktyg när du ska köpa en begagnad bil.

Mer än 30 års erfarenhet gör CARFAX-rapporten till ett självklart verktyg för miljontals köpare av begagnade bilar.

GÖR EN BRA INVESTERING GENOM ATT KONTROLLERA CARFAX FORDONSHISTORIK INNAN DU KÖPER EN BEGAGNAD FORDON