Få komplett bilinfo med gratis CARFAX-rapport

Kontrollera bilens historik

Vi har koll på historiken bakom alla bilar i Sverige

CARFAX-rapport

Skydda dig själv

För första gången kan säljare visa öppen-
het och köpare skydda sig själva med
hjälp av CARFAX-rapporter.

Beg.bil kunder
 • Få reda på historiken bakom
  alla begagnade bilar i Sverige
 • Få reda på den informationen
  som säljaren vet
 • Fatta trygga och säkra köpbeslut
 • Undvik att utsättas för bedrägeri
Beg.bil säljare
 • Få förtroende från potentiella köpare
 • Visa på öppenhet och transparens
 • Få din bil sålt snabbare
 • Sälj din bil till ett bättre och mer rättvist pris

Riskera inte att:

 • Utsättas för bedrägeri
 • Köpa stulna bilar
 • Betala överpris

Bilinfo tillhandahållen av en CARFAX-rapport

För att se till att ha en lättförståelig översikt av en begagnad bils historik är en CARFAX-rapport organiserad tydligt i fem separerade delar. Varje del innehåller olika typer av bilinfo som kan hjälpa dig ta ett bättre beslut när du letar efter en begagnad bil. Nedan förklaras vad som finns i varje del av en CARFAX-rapport.

CARFAX-rapport sammanfattning

I den inledande delen av din CARFAX-rapport hittar du en sammanfattning av den mer omfattande bilinfo du kan hitta i de andra delarna. Dessutom hittar du övergripande detaljer som bilens specifikationer och alla varningar som du borde veta om här.

Denna del hjälper dig få en snabb översikt av den bilinfo du hittar i din CARFAX-rapport, vilket är extra viktigt när det finns varningar i historiken.

Problem Check

För dig som vill veta om det finns några dokumenterade problem i bilens historik. Din CARFAX-rapport letar efter bilens registrerade händelser, som till exempel om den har rapporterats stulen, skrotats, importerats eller kanske använts som taxi. Detta är ett bra sätt att få reda på potentiella problem och se till att man gör ett bra val och inte betalar mer än bilen är värd eller riskerar sin säkerhet.

Översikt

I denna del av CARFAX-rapporten finns en översikt av bilens information, som till exempel senaste besiktning, fordonsskatten, antalet tidigare privata ägare, mätarställningsdata och mer. Helt enkelt en sammanställning av delar av historiken, mm. 

Detaljerad Historik

Här har vi delen som visar datum och mätarställning (om noterad) vid senaste verkstadsbesök, besiktning, avregistrering, registrering eller ägarbyte. Denna del är den som tillhandahåller den största delen av all information till de andra delarna av rapporten. Med andra ord, finns det några varningar eller problem så finns informationen att hitta här.

Teknisk info

Näst längst ner hittar du mer detaljerad bilinfo, som till exempel motorstorlek, fordonsdimensioner, mm. Detta är med andra ord delen där vi tillhandahåller alla fordonsspecifikationer.

CARFAX Ordlista

Till slut har vi ordlistan som förklarar vissa ord som kan vara svåra att förstå. Är det någonting du inte förstod någon av de andra delarna av rapporten finns det med störst sannolikhet här. Om du inte hittar det här, kontakta oss på support@carfax.se.

Om du ska köpa en begagnad bil finns det ingen anledning att inte köpa en CARFAX-rapport, då det kan rädda dig från kostsamma problem som inte är uppenbara när du först ser bilen i fråga, eller till och med rädda dig från att utsätta dig och andra omkring dig för fara. CARFAX är den världsledande källan för pålitlig, oberoende och neutral fordonshistorik. Vi hjälper dig undvika tråkiga överraskningar och gör det trevligt istället för stressigt att köpa en begagnad bil.