Specialerbjudande hos Carglass med CARFAX

Kontrollera registreringsnummer
SE

Behöver du laga eller byta din vindruta? Just nu får du, som kund hos CARFAX, torkarblad på köpet! Kanske är du på gång att sälja din nuvarande bil för att köpa en ny? Under denna kampanjperiod har du nu chansen att få nya torkarblad från Bosch (värde 398 kr) när du lagar eller byter din vindruta!

Hur får jag gratis torkarblad från bosch*?

  1. Köp en rapport eller ett rapportpaket hos CARFAX
  2. Boka en tid hos Carglass, använd kupongkoden du fått i bekräftelsemailet från oss.
  3. Reparera eller byt din vindruta hos Carglass
  4. Kampanjperiod: 20-2-2018 – 20-4-2018

Hitta närmaste Carglassverkstad här!

_________________________________________________

* Bosch torkarblad AeroTwin (värde 398 kr):

  • Dubbelgummimaterial med grafitbeläggning för lång livslängd
  • Asymmetrisk vindspoiler för bättre vindrutekontakt
  • Patenterad balkteknologi för jämn torkning
Carglass campaign

Om Carglass®:

Carglass® är världens största bilglasspecialist med verksamhet i över 34 länder. Carglass® lagar stenskott och byter bilglas åt mer än 12 miljoner kunder årligen.

Carglass® kan hjälpa dig oavsett vilken glasskada du har råkat ut för. De lagar stenskott, byter glasrutor på alla bilmärken och årsmodeller, vare sig det gäller en personbil, skåpbil, lastbil eller husbil. Självklart lämnas garanti på alla utförda arbeten. De finns på över 50 olika platser i Sverige.

Carglass® säkerställer att det glas som sätts in är av samma kvalitet som originalet. De använder uteslutande glas från glasleverantörer till bilindustrin och som tillverkats enligt originaltillverkarens standarder.

När ska man byta vindruta?

Om vindrutan är sprucken, har fler än 3 stenskott eller om stenskottet är placerat mindre än 5 cm från fönsterkanten så behöver rutan bytas.

Går det på försäkringen att byta vindruta?

Ja, det gör det om du har en försäkring som täcker glasskador. Du behöver bara stå för självrisken som är lite olika mellan försäkringsbolagen.  Carglass® sköter alla kontakter med ditt försäkringsbolag så du behöver bara höra av dig till dem så ordnar de allt. Det är inte heller så att ett vindrutebyte påverkar din bonus eller premie hos ditt försäkringsbolag.

Är det krångligt att få vindrutan utbytt?

Nej, inte särskilt. När du gjort din bokning av vindrutebytet hos Carglass® så tar de hand om resten. Du anger bara ditt registreringsnummer så vet de hur bilen hanteras på bästa sätt. De sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och även med biltillverkaren om det skulle behövas. Du lämnar bara in din bil med trasig ruta och hämtar ut den några timmar sedan med en ny vindruta. Det är allt.

KÖP EN CARFAX-RAPPORT, REPARERA DIN VINDRUTA HOS CARGLASS MED RABATT OCH FÅ TORKARBLAD FRÅN BOSCH GRATIS!

Kampanjen gäller från 20-02-18 till 20-04-18.