CARFAX rapportpaket för att kolla fordon

CARFAX fordonshistorikrapporter är tillgängliga i olika paket, beroende på om du vill kolla bilhistorik för en bil eller ett flertal. I listan nedan finner du information om vilket paket som passar just dig för att kolla fordon samt information om CARFAX-pris.

 

SINGELRAPPORT

Jag vet precis vilken bil jag vill ha

199 kr/ 1 rapport

199 kr per rapport

1 CARFAX-rapport

Rapporten är giltig 30 dagar

 

 

 

 

5-PACK

Jag har ett par olika alternativ

599 kr/ 5 rapporter

120 kr per rapport

5 rapporter för 5 fordon

Rapporten är giltig 30 dagar

Jämför 5 fordon

Ditt paket är giltigt i ett år

 

Spara 40 %

10-PACK

Dags att köpa fordon!

999 kr/ 10 rapporter

100 kr per rapport

10 rapporter för 10 fordon

Rapporten är giltig 30 dagar

Jämför 10 fordon

Ditt paket är giltigt i ett år

 

Spara 50 %

Det är enkelt att köpa en CARFAX-rapport

 

Har du hittat bilen du är intresserad av och vill kontrollera fordonshistoriken innan du fattar ett slutgiltigt köpbeslut? Eller är du intresserad av att kolla upp historiken för din egen bil? Singelrapporten är rätt val för dig!

Rapporten är giltig 30 dagar efter inköpsdatum och gäller för 1 fordon.

 

Är du på jakt efter en begagnad bil och vill jämföra ett par lovande kandidater? Då passar vårt 5-pack! Du kan snabbt och enkelt kolla upp fordonshistoriken för fem fordon och fatta ett tryggt köpbeslut du inte behöver ångra i efterhand.

Rapportpaketet är giltigt i ett år efter inköpsdatum. En aktiverad rapport är giltig 30 dagar efter dagen rapporten aktiverats. Paketet gäller för 5 fordon.

 

10-packet är vårt absolut mest prisvärda erbjudande – perfekt för dig som vill kolla upp fordonshistorik för flera fordon. Kolla upp 10 fordon när du vill under ett år för att säkerställa att du hittar den begagnade bilen som är rätt för dig och som motsvarar dina förväntningar.

Rapportpaketet är giltigt i ett år efter inköpsdatum. En aktiverad rapport är giltig 30 dagar efter dagen rapporten aktiverats. Paketet gäller för 10 fordon.

CARFAX-rapporten erbjuds i form av olika paketerbjudande, allt för att erbjuda passande alternativ – oavsett om du vill kolla upp en eller flera begagnade bilar. Kolla upp fordonshistoriken genom att ange bilens reg.nummer eller chassinummer i sökrutan.

CARFAX-rapporten erbjuds I form av olika paketerbjudande, allt för att erbjuda passande alternativ – oavsett om du vill kolla upp en eller flera begagnade bilar.Lär dig allt om de olika delarna i en CARFAX-rapport som finns med oavsett vilka CARFAX-produkter du valt. Varje CARFAX-rapport kollar upp följande typ av bilinformation: registreringsdatum, stöld, mätarställningsmanipulation, import/export, antal tidigare ägare, bilens tidigare användningsområden, tekniska specifikationer, bilens ålder och mycket mer...

Vi är övertygade om att CARFAX-rapporten kan ge fördelar för alla! Våra produkter är avsedda för:

  • Köpare av begagnade bilar

  • Säljare av begagnade bilar

  • Personer som vill få reda på mer information om sin egen bil

 

För företagskunder, se mer information här: CARFAX Företagsprogram.

Att få tillgång till en CARFAX-rapport går snabbt och smidigt. Följ dessa enkla steg:

  1. Skaffa chassi- eller reg.nummer på bilen du är intresserad av.

  2. Vår chassi-/reg.nummer check informerar dig hur många händelser vi har för bilen i fråga.

  3. Du får du välja mellan 1, 5 eller 10 CARFAX-rapporter (till ett lägre pris).

  4. Alla rapporter kommer man åt i 30 dagar från att de öppnats första gången genom inloggning som skickas ut efter inköp. De som köper ett paket har möjlighet att använda kvarvarande rapportkrediter i ett år från inköpsdatum, sedan går de ut.

Gör en bra investering genom att kontrollera CARFAX fordonshistorik innan du köper en begagnad fordon

SE