CARFAX-PARTNERSKAP I SVERIGE

Att aktivera en smidig åtkomst till CARFAX fordonshistorikrapporten så fort en köpare/säljare av begagnade bilar behöver det är en av våra främsta prioriteter. CARFAX Sverige skapar kontinuerligt nya, starka och långvariga partnerskap för att utöka transparensen i den begagnade bilmarknaden. CARFAX samarbetar med de största annonshemsidorna i Sverige genom att ge bilköpare direktlänkar till CARFAX-rapporterna.

 

CARFAX på Blocket, Byt Bil, Bilweb och Wayke

 

Vanligtvis börjar både köp och försäljning av en begagnad bil på en annonshemsida.

 

Begagnade bilköpare kan få tillgång till CARFAX rapporten direkt från varje bilannons på Blocket, Byt Bil, Bilweb och Wayke. Klicka på CARFAX-länken ”Se bilens historik”, som på bilden nedan på Blocket, Byt Bil eller Bilweb och följ instruktionerna för att få tillgång till CARFAX-rapporten.

 

Siffran inom parantes visar hur många händelser vi har för bilen i fråga. Förutom registreringsdatum är CARFAX en unik källa för Europeiska och amerikanska fordonsuppgifter. Dessutom har vi tillgång till ett stort antal exklusiva källor som gör CARFAX-rapporten den mest omfattande fordonshistorikrapporten i Sverige. CARFAX-rapporten hjälper dig att jämföra annonserade bilar med neutral information.

 

CARFAX Advantage Dealers erbjuder till och med gratis tillgång till CARFAX-rapporten på Blocket, Byt Bil och Bilweb för att erbjuda begagnade bilköpare så mycket information som möjligt. Håll utkik efter länken ”Gratis CARFAX-rapport”.

Carglass

Carglass® är världens största bilglasspecialist med verksamhet i över 34 länder. Carglass® lagar stenskott och byter bilglas åt mer än 12 miljoner kunder årligen. Carglass® kan hjälpa dig oavsett vilken glasskada du har råkat ut för. Läs mer om Carglass samarbete med CARFAX.

Blocket

Blocket är en av de största annonshemsidorna för begagnade bilar i Sverige, både för privatsäljare och bilhandlare. Hitta CARFAX-rapporter på blocket.se och på blockets app.

Byt Bil

Bytbil är en annonshemsida som exklusivt annonserar bilar som säljs av bilhandlare. Tack vare deras samarbete med CARFAX erbjuder de köpare av begagnade bilar extra fördelar och säkerhet när de letar efter rätt bil.

Bilweb

Bilweb är en av de största hemsidorna för nya och begagnade bilar. Hos Bilweb kan du också hitta användbar information gällande finansiering och försäkring, givetvis också integrationen av CARAX-rapporten för de begagnade bilarna till salu.

CARFAX hos Bilpriser

När begagnade bilköpare vet vilken bil de är intresserade av är en värderingshemsida ett logiskt nästa steg. Hos Bilpriser kan du också komma direkt till CARFAX via länken på deras hemsida.

 

Bilpriser erbjuder bilvärdet till de som ska köpa eller sälja en begagnad bil. Med bilpriser kan köpare ta reda på marknadsvärdet på en begagnad bil och se till att de betalar rätt pris för bilen de hittat.

 

CARFAX bidrar till ett snabbt, enkelt och säkert köp genom att erbjuda köpare med omgående och relevanta fordonsuppgifter när man letar efter rätt bil. CARFAX är den främsta lösningen i Sverige och har den mest omfattande fordonshistorikrapporten på marknaden, inklusive data från Sverige, Europa och USA.