CARFAX-PARTNERSKAP I SVERIGE

blocket
bilweb
bytbil
bilpriser
wayke

Att aktivera en smidig åtkomst till CARFAX fordonshistorikrapporten så fort en köpare/säljare av begagnade bilar behöver det är en av våra främsta prioriteter. CARFAX Sverige skapar kontinuerligt nya, starka och långvariga partnerskap för att utöka transparensen i den begagnade bilmarknaden. CARFAX samarbetar med de största annonshemsidorna i Sverige genom att ge bilköpare direktlänkar till CARFAX-rapporterna.

 

CARFAX på Blocket, Byt Bil, Bilweb och Wayke

 

Vanligtvis börjar både köp och försäljning av en begagnad bil på en annonshemsida.

 

Begagnade bilköpare kan få tillgång till CARFAX rapporten direkt från varje bilannons på Blocket, Byt Bil, Bilweb och Wayke. Klicka på CARFAX-länken ”Se bilens historik”, som på bilden nedan på Blocket, Byt Bil eller Bilweb och följ instruktionerna för att få tillgång till CARFAX-rapporten.

 

Siffran inom parantes visar hur många händelser vi har för bilen i fråga. Förutom registreringsdatum är CARFAX en unik källa för Europeiska och amerikanska fordonsuppgifter. Dessutom har vi tillgång till ett stort antal exklusiva källor som gör CARFAX-rapporten den mest omfattande fordonshistorikrapporten i Sverige. CARFAX-rapporten hjälper dig att jämföra annonserade bilar med neutral information.

 

CARFAX Advantage Dealers erbjuder till och med gratis tillgång till CARFAX-rapporten på Blocket, Byt Bil och Bilweb för att erbjuda begagnade bilköpare så mycket information som möjligt. Håll utkik efter länken ”Gratis CARFAX-rapport”.

Carglass

Carglass® är världens största bilglasspecialist med verksamhet i över 34 länder. Carglass® lagar stenskott och byter bilglas åt mer än 12 miljoner kunder årligen. Carglass® kan hjälpa dig oavsett vilken glasskada du har råkat ut för. Läs mer om Carglass samarbete med CARFAX.