KONTROLLERA REGISTRERINGSNUMMER

SE

Kolla upp följande biluppgifter

  1. Mätarställningsuppgifter och avvikelser
  2. Besiktningsuppgifter
  3. Ägarbyten
  4. Servicehistorik
  5. Om bilen varit stulen
  6. Fordonsskatt
  7. Importursprung
  8. Och många fler biluppgifter.

Ska du köpa en begagnad bil? Kolla upp bilens bilhistorik direkt med CARFAX! Vår ambition är att du som blivande bilägare ska kunna fatta säkra och trygga köpbeslut med hjälp av en snabb och oberoende fordonskoll på nätet. Med CARFAX kan du kolla upp biluppgifter för alla begagnade bilar i Sverige med bara ett par klick!

Vad är CARFAX bilhistorik?

CARFAX biluppgifter samlar in stora mängder data, extraherar den viktigaste informationen om begagnade bilar i Sverige och sammanställer informationen till en lättläst rapport. Vill du försäkra dig om att din framtida bil är i gott skick? Kolla upp registreringsnummer för att göra en fordonskoll!


CARFAX vision är att förbättra den begagnade bilmarknaden genom att fungera som en oberoende källa av biluppgifter - till för både privatpersoner och bilhandlare. Ingen borde köpa en begagnad bil utan att ta hjälp av CARFAX bilhistorik – för en oberoende fordonskoll direkt på nätet.    
 

HUR SAMLAR CARFAX IN BILUPPGIFTER?

CARFAX har byggt upp sin databas med över 14 miljarder fordonsuppgifter med hjälp av information från registreringsmyndigheter, polismyndigheter, serviceställen och verkstäder, Transportstyrelsen, bilhandlare, försäkringsbolag, besiktningsföretag och många fler. Vår vision är att förbättra den begagnade bilmarknaden genom att fungera som en oberoende källa för biluppgifter och fordonshistorik som kan hjälpa både privatpersoner och bilhandlare. Ingen borde köpa en begagnad bil utan att ta del av bilens historik!

Varför kolla upp en bil med CARFAX?

Vår ambition är att leverera oberoende fordonsuppgifter till framtida bilägare. I över 30 år har CARFAX hjälpt miljontals köpare av begagnade bilar världen över att fatta säkrare köpbeslut och undvika att köpa bilar med kostsamma och dolda problem. Genom att kolla upp en bil med CARFAX kan köpare få tillgång till avgörande biluppgifter som avslöjar om bilen i fråga lever upp till det som den säljande parten utlovat. Dessutom hjälper CARFAX bilhandlare världen över att bygga upp förtroende hos kunderna genom att sälja bilar som kontrollerats med CARFAX med gott samvete.

4 anledningar varför du bör kolla upp en bil med CARFAX

smart

betrodd

bättre

enkelt

Vi erbjuder dig unik fordonshistorik som hjälper dig att fatta bättre köpbeslut.

30 års erfarenhet och miljontals kunder världen över.

Vi har den största databasen för fordonshistorik och biluppgifter i Sverige.

CARFAX-rapporten är lätt att läsa och förstå för alla.

VÅRA PARTNERS

Vår ambition är att förbättra marknaden för begagnade bilar. Av denna anledning samarbetar CARFAX med Sveriges ledande bilportaler och erbjuder bilhistorik och fordonskoll direkt på våra partners sidor.

VILKA BILUPPGIFTER KAN CARFAX GE DIG VIA ETT REGISTRERINGSNUMMER?

En av de vanligaste sorterna av fordonsbedrägeri på den begagnade bilmarknaden är manipulerade mätarställningar. Du kan kolla upp registreringsnummer med CARFAX för att vara säker på att mätarställningen inte är avvikande på bilen du är intresserad av. I en CARFAX-rapport kan du kontinuerligt följa mätarställningsavläsningar som gjorts, till exempel i samband med besiktningar, och försäkra dig om att den mätarställning som försäljaren rapporterar stämmer.

Även om det kan kännas otroligt förekommer det tyvärr att stulna bilar listas till försäljning i Sverige. Genom att kolla upp bilen med CARFAX kan du snabbt ta reda på om bilen är, eller någonsin har varit, rapporterad som stulen och på så sätt undvika att hamna i juridiska svårigheter.

Få reda på antalet tidigare ägare för fordonet i fråga (av rättsliga skäl väljer vi att inte ge ut namnet på varken nuvarande eller tidigare ägare under några omständigheter). Däremot ges du utöver antalet ägare en tydlig överblick över när ägarbyten skett.

CARFAX-rapporten innehåller kontinuerlig information om när och var bilen genomgått besiktning så att du som privatperson enkelt kan begära ut besiktningsprotokoll – allt för att du ska kunna göra en grundlig fordonskoll och försäkra dig om att bilen du är intresserad av lever upp till det som lovas.

Få reda på bilens härkomst - om det rör sig om en importbil eller om bilen har historik som exporterad. För bilar från USA finns fullständig fordonshistorik, inklusive återkallelser, vattenskador och salvage-titlar, inkluderat gratis i din CARFAX-rapport.

Ta del av viktig, och i många fall avgörande, information från bilregistret, som registreringsdatum, om bilen är på-/avställd, har en godkänd besiktning eller om skatten är betalad. Dessutom får du direkt tillgång till tekniska specifikationer och fordonsuppgifter för bilen i fråga.

Det kan i många fall vara svårt att få reda på hur en begagnad bil har använts under sin livstid – i många fall kan tidigare användningsområden vara något som en försäljare inte gärna berättar. CARFAX-rapporter innehåller information om bilen använts som hyr-/leasingbil eller taxi. Kolla upp bilen med CARFAX för att få snabb tillgång till denna information!

Ange registreringsnummer för att få reda på fordonsuppgifter för en bil – direkt på nätet.

SE